Truegame; online blockchain kansspelen

Truegame in een notendop                                       Englisch version

Truegame is een online gok- en kansspel platform. Truegame gebruikt blockchain om de winkansen en winstuitkeringen inzichtelijk te maken en fraude hierin uit te sluiten. Hiervoor worden smart contracts gebruikt. Smart contracts zijn contracten waarin bepaalde zaken worden vastgelegd. Via de blockchain voeren de contracten zichzelf uit. Bijvoorbeeld in het geval van Truegame bepaalt de smart contract de winnaar en voert de smart contract automatisch de winstbetaling aan de winnaar uit. De gamingwebsite is al sinds eind 2017 online en functionerend, op dit moment kun je al 10-tallen kansspelen doen op basis van smart contracts. Bekijk en speel de spellen op Truegame

Casino’s en gokwebsites hebben een reputatie opgebouwd onbetrouwbaar te zijn als het gaat om  winkansen en de uitkering van prijzen. Op dit moment zijn de winkansen en uitkering van prijzen niet inzichtelijk, daardoor blijft het een schimmige wereld. Blockchain wordt gebruikt om de winstuitkeringen inzichtelijk te maken voor iedereen en daarnaast worden smart contracts gebruikt om willekeurig de winkansen te berekenen. De smart contract bepaalt bijvoorbeeld de winnende combinatie. Hiermee worden de belangrijkste problemen in betrouwbaarheid getackeld. Tot nu toe wordt blockchain gezien als een systeem wat niet te hacken valt en tot dusverre maakt blockchain zijn reputatie waar. Daarmee is de betrouwbaarheid van blockchain zeer hoog. Truegame onderscheidt zich door gebruik van de blockchain en smart contracts duidelijk op gebied van betrouwbaarheid tegenover andere gok- en kansspel platforms.

 

Truegame crypto-munt

De Munt van Truegame heet TGAME en wordt gebruikt om de transacties via het gok- en kansspel platform mee uit te voeren. Wil je weten wat de waarde van TGAME is, zie onderaan bij “investeren in Truegame”.

 

Truegame team

Hieronder kun je lezen welke teamleden betrokken zijn bij Truegame en welke ervaring zij hebben.

CEO (Directeur): Dmitry Danilov

Ervaring in online detailhandel bij de Ottogroup, waarvan in Nederland bekend: Zalando, Otto, Klingel en BonPrix. Verder is hij een investeerder in start-ups en vastgoed. Hij heeft een uitgebreide ervaring in het opzetten van online bedrijven en het aansturen van teams die op afstand van elkaar werken.

CMO (Marketing directeur): Dmitry Shchuvatov

10 jaar wereldwijde ervaring in performance marketing. Dit is marketing, waarbij je als adverteerder pas betaalt als het doel van de marketing is bereikt, zoals affiliatie marketing.

Kwaliteiten van de andere teamleden:

 • Affiliatie marketing en email marketing
 • Affiliatie, media en communicatie in de gokindustrie
 • Adverteren, digitale marketing en organiseren van grote zakelijke evenementen
 • Expert in het registreren van cryptovaluta op crypto-beurzen
 • Financieel analist
 • Blockchain ontwikkelaar met uitgebreide computer software ervaring.
 • Algoritme ontwikkelaar
 • Website ontwikkelaar, gespecialiseerd in het zichtbare gedeelte (front-end) van de website.
 • UX-designer: richt zich op verbeteren van de gebruikerservaring van websites.
 • Allround website ontwikkelaar

Adviseurs:

 • Cryptovaluta
 • Online-gaming, blockchain-bedrijven en IT-projecten
 • Managen van communicatie, PR en verkrijgen van vergunningen in de gokindustrie
 • Management, productontwikkeling en adviseur in de gokindustrie
 • Blockchain
 • Juridische kant van de crypto-wereld
 • Ondernemen en fondsen werven voor online ondernemingen, online gamen, crypto en opkomende technologieën.
 • Online gamen
 • ICO marketing

Wil je meer weten over de teamleden en hoe ervaren zij zijn in hun vakgebied? Bekijk het team via Truegame ICO

 

Ontwikkeling Truegame

Novemeber 2016 is het Truegame project gestar. Vanaf die tijd is het team bezig geweest met de ontwikkeling van alle onderdelen die nodig zijn voor het werkende blockchain gok- en kansspel platform. November 2017 is Truegame als bedrijf in Costa Rica geregistreerd. In december 2017 is de werkende website voor het publiek gelanceerd. In Februari 2018 is de TGAME cryptomunt gelanceerd en vanaf maart via de Pre-ICO te koop. Toekomstplannen: toevoegen van verschillende kansspelen, uitbreiding betaalmogelijkheden en betaling met verschillende cryptocurrency’s, website in 11 talen, mobiele app en uitrollen van verschillende marketing strategieën.

De volledige roadmap is te lezen via Truegame ICO

 

ICO’s in dezelfde branche

Er zijn vrij veel ICO’s te vinden die zich richten op de gokindustrie. Het is een competitieve en groeiende sector, waarin veel geld te verdienen valt.

 

Pluspunten en aandachtspunten

Pluspunten:

 • Inzet van blockchain en smart contracts biedt een grote meerwaarde op gebied van betrouwbaarheid in de gokindustrie
 • Teamleden en adviseurs hebben een diverse ervaring in de cryptowereld en bijbehorende blockchain- en andere technologie, de gokindustrie en verschillende vormen van marketing
 • Gokindustrie is nog steeds een groeiende markt, de jaarlijkse groei voor de komende jaren wordt geschat op 18% per jaar.
 • Truegame is het eerste volledig werkende gok en kansspel platform op basis van blockchain die meerdere spellen biedt.
 • Lange termijn investeerders krijgen een deel van de opbrengst van de verkoop op de website. Dit is dus een extra winst boven op de winst die je kunt maken door stijging van de koers.
 • Korte termijn investeerders kunnen mogelijk snel winst maken, omdat er direct na de TGAME muntverkoop ingezet wordt op het aantrekken van spelers op de website.
 • Volgens Truegame zijn er al overeenkomsten met cryptobeurzen om TGAME te registreren, waardoor de verwachting is dat er snel na de TGAME PreICO in TGAME gehandeld kan worden.
 • TGAME zal niet de enige (crypto)valuta zijn die te gebruiken is op de Truegame website. Je kunt bijvoorbeeld ook inleggen met Bitcoin. Truegame zal het eerste blockchain project zijn waar je ook met regulier geld kunt betalen, bijvoorbeeld dollars. Het is dus niet alleen toegankelijk voor spelers met cryptovaluta.

Aandachtspunten:

 • Veel andere ICO’s richten zich ook op de gokindustrie. Er is veel concurrentie.
 • Gokvergunningen moeten per land verkregen worden, om betaling volgens de reguliere wegen (creditcard, ideal enz.) mogelijk te maken. Truegame heeft een vergunning voor Curaçao. Aanvragen van andere vergunningen is gestart.
 • Overheden veranderen constant de regels rondom de gokindustrie. Dit maakt de toekomst voor iedere gok- en kansspel onderneming onzeker.
 • Mogelijke toekomstige maatregelen van overheden op het gebied van cryptocurrency en de gevolgen hiervan voor Truegame.
 • Risico op fraude door oplichters en hackers. Zij zijn gefocust op de gokindustrie. De kans dat zij zullen proberen fraude te plegen bij Truegame is altijd aanwezig.

 

Investeren in Truegame

De PreICO voor Truegame is inmiddels gestart. Zie hieronder de tarieven en bonussen

PreICO fase 1: 05.03.2018 — 18.03.2018, 40% bonus , 1 ETH = 12,950 TGAME (inc. bonus).                             1 TGAME = € 0,07
PreICO fase 2: 19.03.2018 — 01.04.2018, 30% bonus , 1 ETH = 12,025 TGAME (inc. bonus).                             1 TGAME = € 0,075
PreICO fase 3: 02.04.2018 — 15.04.2018, 20% bonus , 1 ETH = 11,100 TGAME (inc. bonus).                             1 TGAME = € 0,081

Prijzen na de PreIco, 1 ETH = 9.250 TGAME . 1 TGAME = € 0,097

Minimale investering: 0.2 Ethereum

Maximaal aantal TGAME-munten: 300.000.000

Voorinschrijving (whitelist): Ja

Identificeren als investeerder (KYC): Nu niet, mogelijk wel in de toekomst

 

Klaar om te investeren in Truegame? Ga naar Truegame Truegame ICO

 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Truegame? Volg “Ico Doe Je Zo” op Facebook of Twitter.

Volg en like ons via:

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Blijf op de hoogte en volg ons via: