Worldopely: Klaar om echt geld te verdienen met real life Monopolie?

Worldopely in een notendop                                                                  Englisch version

Herinner jij je Pokémon Go nog? Dat spelletje op je mobiele telefoon waarbij je Pokémons kon vangen in de echte wereld. Pokémon Go is een voorbeeld van augmented reality games. Augmented reality betekent aangepaste werkelijkheid. Je ziet de werkelijkheid op jouw telefoon of tablet waaraan extra informatie wordt toegevoegd. Worldopely is een augmented reality game. Je ziet de echte wereld, met daar aan toegevoegd het Monopoly spel. Het leuke van Worldopely is dat je dus Monepoly kan spelen in jouw eigen leefomgeving of juist in een omgeving waar je altijd al van gedroomd hebt, zoals New York of de Bahama’s. De wereld is jouw speelveld. Leuke bijkomstigheid… je kunt er nog geld mee verdienen ook, zonder dat het geld kost. Geïnteresseerd hoe dat werkt? Lees dan verder. Bekijk hieronder de Worldopely introductievideo.

In het spel kun je verschillende straten kopen in de hele wereld. Op deze straten kun je winkels, huizen en flats bouwen. Hiermee verdien je inkomsten, die je wel op tijd moet binnenhalen, anders kunnen andere spelers jouw inkomsten pakken. Ook verdien je geld als spelers door jouw straten lopen. Met de inkomsten kun je steeds weer verder bouwen. Je kunt het elkaar moeilijk maken door gebouwen kapot te maken en straten over te nemen. Uiteraard kun je jezelf hier ook weer tegen beschermen. Dit maakt het spelletje competitief. Ook is het mogelijk samenwerkingen aan te gaan met andere spelers om grotere straten of bouwwerken te kopen. Bekijk hieronder een demo van het spel. Het spel is nog in ontwikkeling.

Leuke van dit spel is dat de Worldopely-economie niet alleen in het spel plaatsvindt, maar ook in de echte wereld. Waardoor het concept van augmented reality nog een stapje verder gaat. De winsten die je in het spel maakt kun je namelijk uit laten betalen in cryptovaluta. Iedere speler start met eenzelfde hoeveelheid geld, hiermee kan 1 straat en 1 gebouw naar keuze gekocht worden. Zoals eerder al benoemd verdien je geld met je straten en gebouwen. Je kunt ook zelf geld inleggen, waardoor je sneller mogelijkheden hebt om uit te breiden in het spel.

Smart contracts en blockchain worden in het spel gebruikt om de veiligheid van de transacties te vergroten en deze automatisch te laten verlopen. Ook wordt DAG-technologie gebruikt. Bij DAG worden transacties niet verwerkt door miners, maar de transacties bevestigen elkaar. Dus als een speler een transactie maakt, bevestigt hij daarmee de vorige transactie. Een soort kettingreactie. Voordeel van DAG gebruik in Worldopely is dat transacties die door miners bevestigd moeten worden tijd en geld kosten. In een spel zijn vertraging en kosten bij iedere actie niet wenselijk. Als je bijvoorbeeld een item van andere speler koopt en dit duurt 2 minuten, waarbij er ook nog extra kosten gerekend worden, belemmert dit de beleving en speelbaarheid van het spel. Tot slot wordt blockchain ook ingezet om gebruik van crypto in het spel mogelijk te maken. Via de blockchain en DAG wordt ook een direct communicatieplatform opgezet voor communicatie tussen speler en game-ontwikkelaar.

 

Worldopely crypto munt

De munt van Worldopely heet WPT. De WPT tokens zijn te koop via de Worldopely website of via het spel. Daarnaast zal WPT ook op crypto- exchanges te verhandelen zijn. Omdat een groot deel WPT in het spel gebruikt zal worden, zal de hoeveelheid op de exchanges beperkt zijn, wat goed is voor de waarde. Lees voor meer informatie verder bij investeren in Worldopoly.

 

Worldopely team

Chief Operating Director: Jura Hölzel – Directeur dagelijkse aansturing 

Jura Hölzel is mede-oprichter directeur van PeperMint talents en daarnaast oprichter en directeur van een consulting bedrijf. Daarbij heeft hij ervaring in strategische advisering en campagne management van een aantal politieke campagnes in Oostenrijk en Duitsland.

 

 

Chief Technology Officer: Sergey Sergeenko – Hoofd technologie

Sergey Sergeenko heeft 13 jaar ervaring met het ontwikkelen van software. Hij heeft ervaring als technisch directeur en heeft een master in informatica en toegepaste wiskunde. Hij heeft een boek geschreven over het ontwikkelen van web apps. Daarnaast heeft hij 2x een internationale wedstrijd gewonnen over het implementeren van ERP-systemen. ERP-systemen zijn software systemen die de processen binnen een bedrijf ondersteunen, zodat werkzaamheden bijvoorbeeld efficiënter verlopen. Sergey Sergeenko is gecertificeerd aan Princeton University, Stanford University en Zend Technologies.

 

Chief Executive Officer: Sebastian Schneider – Directeur

Sebastian Schneider is oprichter en CEO van dotcom Ventures Holding AG, gevestigd in Zwitserland. Dit bedrijf investeert in innovatieve IT Start Up’s, vooral in mobiele projecten. Daarnaast is hij mede-oprichter van Lindenvalley GmbH en app-agentur.com. Sebastian Schneider heeft rechten gestudeerd en heeft een MBA.

Kwaliteiten van de andere teamleden:

 • Directeur en oprichter van een app-ontwikkelingsbedrijf, opzetten van start-ups, ontwikkelen van software en aansturen van software ontwikkelingsteams.
 • PR
 • Ervaring met internationale klantrelaties en informatie technologie en contacten met influencers in verschillende industrieën.
 • UI / UX ontwerper met veel grafische en animatie ervaring.
 • Ervaring in het ontwerpen en ondersteunen van grote webprojecten en het implementeren van verandering binnen bedrijven.
 • Ervaring in het ontwikkelen van het zichtbare deel (front-end) en de beheerderskant (back-end) van websites. Ervaring in het creëren van web-app’s, ontwikkelen van grote CRM-systemen (systeem waarin klantrelaties beheerd worden) en de ontwikkeling van zakelijke projecten.
 • Strateeg en wereldvisionair.  Implementeren van complexe marketing en technologische oplossingen in de ICT industrie. Contacten met influencers in Europa en de VS.
 • Ondernemer in start-ups en innovaties. Master in computer technologie en toegepaste wiskunde met een major in economie.
 • Ervaren data-wetenschapper en ingenieur op het gebied van  Computer Vision & Deep Learning technologie. Bachelor of science in toegepast wiskunde. Ondersteuning van het Worldopely project met zijn AI-intergratie (artificial intelligence), lanceren van Smart Assistant en herkennen van objecten voor de augmented reality effecten in het spel.
 • Project management, ontwerpen van software producten, managen van wereldwijde ontwikkelingsteams, social media expert, marketing expert en crypto-kenner.

Adviseurs:

 • Professor in computerwetenschappen
 • Blockchain & Financiële technologie adviseur
 • ICO, Blockchain & Cryptocurrency Senior Adviseur
 • Gaming Blockchain / cryptocurrency Adviseur
 • Augmented Reality integratie adviseur
 • Creatieve strategische augmented reality/mixed reality/virtual reality adviseur
 • IT strategie en programma management adviseur
 • Verkoop en social media marketing en strategisch adviseur
 • Creatieve marketing en ICO adviseur
 • ICO en blockchain creatieve adviseur
 • ICO, cryptocurrency en blockchain adviseur
 • ICO en blockchain game adviseur
 • Stategische, zakelijke ICO adviseur
 • ICO en compliance adviseur
 • Senior ICO adviseur
 • ICO investering en strategie adviseur

Wil jij meer weten over de ervaring van de verschillende teamleden en adviseurs? Lees hier de whitepaper Worldopely whitepaper

 

Ontwikkeling Worldopely

De afgelopen jaren heeft het Worldopely team zich vooral bezig gehouden met de ontwikkeling van het spel, ontwikkelen van het businessplan en het aantrekken van de eerste investeerders. Voor 2018 staat het volgende op het programma:

 • April/Mei: ICO.
 • Juli/ augustus: Inschrijven op crypto-exchanges en starten marketing.
 • Augustus: Uitgave van de Bèta -versie van het spel met hierin verwerkt de eigen Worldopely economie en een interne exchange.
 • Augustus: Integreren van Artificial Intelegince  voor het herkennen van vormen van gebouwen en testen van Augmented Reality.
 • Oktober/november: Uitgave van de stabiele versie van het spel in de AppStore en PlayStore.
 • Gedurende het jaar worden extra functionaliteiten aan het spel toegevoegd, zoals meldingen over gebeurtenissen in het spel en de mogelijkheid tot verdienen van geld aan advertenties.

Na 2018 richt het Worldopely team zich vooral op het doorontwikkelen van het spel en zal Worldopely ook verkrijgbaar zijn in de Microsoft Store.

Wil jij de volledige roadmap bekijken? Lees hier de whitepaper Worldopely whitepaper

 
ICO’s in dezelfde branche

De gaming markt is concurrerend en er bevinden zich grote spelers op de markt. Grote spelers hebben flinke budgetten en kunnen hierdoor innoveren en grootschalig marketen. Als beginnende gaming onderneming moet je er dus boven uit springen. Worldopely bevat de meest gewilde factoren van mobiel gamen op dit moment: augmented reality, realtime (speelt zich af in de echte tijd), gratis te spelen, strategisch en speelt zich af op echte locaties. Daarbij is Worldopely een van de eersten in het gebruik van blockchain- en DAG-technologie in de gaming industrie. Er is al gebleken dat gebruik van deze technologieën in games mogelijk is. Google en Apple promoten augmented reality op dit moment actief. Hier kan Worldopely van mee profiteren. De ICO zelf brengt ook veel aandacht. Daarbij biedt Worldopely een interessant spel om te spelen, waarbij ook nog geld verdiend kan worden. Dit kan veel spelers aantrekken.

Er zijn geen andere ICO’s of crypto-games die gelijkenis tonen met Worldopely. Andere crypto-games richten zich op een niche, gokken of zijn online gericht i.p.v. mobiel. Er zijn geen andere mobiele, augmented reality, crypto games.

 

Pluspunten en aandachtspunten

Pluspunten:

 • Je kunt (crypto)geld verdienen, zonder geld te investeren. Het is een risicoloze manier om bekend te raken met crypto.
 • Het spel richt zich op een brede markt van gamers. Het is een laagdrempelig spel.
 • Verwachting is dat de gaming markt met 18% zal groeien de komende 2 jaar. Verwachting is dat 50% van de markt dan uit mobiele games zal bestaan, dit is nu nog 40%.
 • Worldopely zal gratis te downloaden zijn. Worldopely zal geld verdienen door alle kleine aankopen die spelers in het spel kunnen doen. De drempel om geld uit te geven tijdens het spel is lager dan bij aankoop van het spel. Zo heeft Pokémon Go 800 miljoen omgezet.
 • Het team van Worldopely bestaat uit zeer ervaren teamleden en adviseurs op de gebieden van internationaal technisch ondernemen, ontwikkeling van software en AI/AR/VR/MR, blockchain, ICO’s, cryptocurrency en marketing.
 • Gedurende de komende 3 jaar zullen 150 uitbreidingen aan het spel toegevoegd worden om het interessant te houden.
 • Het spel kan gebruikt worden voor marketing doeleinden van andere bedrijven. Bijvoorbeeld zoek een hamburger en krijg een coupon voor een gratis burger. Of koop iets bij een winkel, scan je bonnetje en krijgt munten in het spel. Worldopely spelers kunnen zelf ook geld verdienen aan de marketing in het spel.
 • Google maps wordt gebruikt als basis voor het spel. Dit is een betrouwbaar en up to date systeem.
 • Het spel heeft een educatieve waarde. Het spel kan iedereen helpen om de topografische kennis te vergroten.

Aandachtspunten:

 • Gebruik van blockchain in het spel levert niet alleen voor-, maar ook nadelen op. Transacties kosten geld en tijd. Dit wordt opgelost door de kleine transacties in het spel los van de blockchain (off-chain) plaats te laten vinden. Grote transacties gaan wel direct via de blockchain (on-chain). Om deze reden worden verschillende munten in het spel gebruikt: Worldopely coins (off-chain), WPT (on-chain) en building resource. Ander nadeel is dat transacties niet omkeerbaar zijn. Als de spelers een verkeerd adres invoeren, zijn de munten verloren. Hier bouwt Worldopely veiligheidsmaatregelen voor in.
 • Er is veel concurrentie op de gaming markt. Worldopely heeft veel onderscheidende factoren. Hierdoor bestaat er een goede kans dat zij zullen opvallen.
 • Succes van een mobile game hangt af van de spelerservaring, mond op mond reclame en marketing. Teamleden lijken voldoende gekwalificeerd om deze uitdaging aan te gaan. Maar uiteindelijk blijft het afwachten of het spel aanslaat en net zo groot gaat worden als Pokémon Go.

 

Investeren in Worldopely

Investeren in Worldopely brengt voordelen met zich mee. Je krijgt een bonus en je kunt als een van de eersten toegang krijgen tot Worldopely om straten en huizen te kopen, die later met winst doorverkocht kunnen worden.

Whitelist / privé verkoop t/m 23 april 2018

Er is een whitelist waar je jezelf nog voor kunt aanmelden t/m 22 april 2018. In deze privé verkoop kun je WPT kopen met 20% bonus. In deze fase krijg je bij aankoop van 5000 WPT 1% extra bonus.

Hardcap whitelist is 20.000.000 WPT.

PreICO en hoofdverkoop

In de preICO vanaf 23 april t/m 22 mei loopt de bonus af van 20% naar 10%. Vanaf 25 mei begint de hoofdverkoop. In de hoofdverkoop is de bonus 5% voor de eerste 20% die verkocht wordt, daarna vervalt de bonus.

Tijdens de preICO en hoofdverkoop krijg je bij aankoop vanaf 20.000 WPT 1% extra bonus, oplopend tot 10% extra.

Verdere investeringsinformatie

Hardcap is 150.000.000 WPT. In totaal worden 200.000.000 WPT munten uitgegeven. 50.000.000 WPT gaat naar het team, marketing en reserve. Onverkochte munten worden vernietigd.

Je kunt WPT aankopen met Bitcoin, Ethereum, Dash, Litecoin, Bitcoin Cash, Monero, Neo, Zcash, Ripple and Ethereum Classic. Vanaf de preICO wordt het ook mogelijk met dollars en euro’s te betalen (in privé verkoop alleen mogelijk vanaf investering van 25 Ethereum). Dit maakt het gemakkelijk voor niet crypto-kenners om ook te investeren.

Voor ontvangst van WPT is een Ethereum wallet nodig. Het moet een originele Ethereum wallet zijn, je kunt geen WPT ontvangen op een Ethereum exchange wallet.

Minimale investering is 1000 WPT

1 WPT is €0,0975

KYC: Ja

Klaar om te investeren? Via deze link krijg je 2% bonus Worldopely ICO

 

Hou de website van Worldopely in de gaten voor up to date info over investeren. Of volg Worldopely via:

Worldopely Twitter Worldopely Facebook
Worldopely Telegram Worldopely Instagram

Op de hoogte blijven van Worldopely kan ook via ICO Doe Je Zo.

ICO Doe Je Zo Bitcointalk
Volg en like ons via:

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Blijf op de hoogte en volg ons via: