Info

Benieuwd wie er achter Ico Doe Je Zo zit?

Ik ben Iris. Ik ben deze website begonnen, omdat ik zelf geïnteresseerd raakte in ICO’s en ik er meer over wilde weten. Het viel mij op dat er weinig Nederlandse informatie is over ICO’s, met name over de verschillende ICO’s zelf. De whitepapers van sommige ICO’s zijn soms best ingewikkeld om te begrijpen, zeker in het Engels. Met deze website hoop ik het gemakkelijker te maken om te begrijpen waar een ICO over gaat en hoe de ICO is opgezet. Ik dacht als ik het toch voor mijzelf uitzoek… kan ik er net zo goed gelijk een blog over schrijven. Mijn doel is dat de blog een Nederlandse samenvatting is van de whitepaper (het ondernemingsplan). Zodat je hem zelf alleen nog even hoeft na te lopen als je echt wilt gaan investeren. Naast informatie over verschillende ICO’s schrijf ik ook over investering in ICO’s in zijn algemeenheid.

De keuze voor de ICO’s waar ik over schrijf baseer ik op een aantal verschillende factoren. Eén eis die ik  altijd stel, is dat een ICO al iets heeft ontwikkeld wat in de werkelijkheid bestaat en van waar uit zij verder gaan bouwen. In mijn blogs kun je lezen welke punten van de ICO ik verder bekijk om een inschatting te maken van de ICO. Ik schrijf alleen over ICO’s als ik zelf denk dat het een levensvatbare ICO is, niet iedere ICO komt dus zomaar in deze blog terecht.

Investeringsinformatie is geen investeringsadvies!

De blog’s zijn niet bedoeld als investeringsadviezen. Je bent zelf verantwoordelijk voor de investeringen die je doet. ICO’s hebben nog wel eens de neiging voorwaarden aan te passen tijdens de ICO. Daarnaast ben ik ook een mens en kan er weleens iets verkeerd gaan. Verdiep je daarom zelf ook altijd goed in de informatie die de ICO zelf aanbiedt. Ico Doe Je Zo kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor investeringen die je gedaan hebt op basis van informatie van Ico Doe Je Zo. Mijn enige doel is om de informatie over ICO’s meer begrijpelijk te maken. Daarnaast zal ik op termijn ook meer inzicht gaan geven in welke ICO’s succesvol zijn geweest, welke niet en welke factoren hebben bijgedragen aan het succes of het verlies (voor zover bekend).

Discussie

De wereld van crypto en ICO’s is nog in de beginfase. De een is meer ervaren dan de ander. Ik pretendeer geen expert te zijn in ICO’s. Om elkaar verder te helpen is het alleen maar goed om met elkaar te discussiëren over alles wat zich in deze wereld af speelt. Twee weten altijd meer dan één. Heb jij informatie, ideeën of aanvullingen laat dit vooral weten als reactie onder de blogs of op mijn social media posts op Twitter en Facebook. Ik ben ook te vinden op Telegram en Bitcointalk. Zoek icodoejezo op één van deze kanalen en je vindt mij vanzelf.

Vertalingen

Naast het schrijven van blog’s doe ik ook vertalingen voor ICO’s. Bekijk hier Mijn CV

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial